Kjære kroppen min..

Har du gitt opp nå?

Er det derfor jeg bare blir dårligere og dårligere, er det derfor jeg ikke klarer få med meg noen ting? Fordi hodet har koblet ut, og du bare venter på at jeg skal forsvinne. Du bare ser på, og mener jeg har tapt. Har smertene endelig tatt knekken på deg, slik de har prøvd i 4,5 år? For det er ikke greit, samtidig som jeg ikke orker kjempe imot. Du har allerede tatt alle kreftene jeg hadde, jeg har ingenting å stille opp mot, når du prøver dra meg lenger ned.

 

For tiden er ting vanskeligere en før. Det er, helt ærlig, jævlig. Uansett hvor mye jeg har prøvd for å være snill med deg, så gjør du smertene verre. Smertehelvete jeg lever i, er så langt fra et liv du kan komme. Jeg drømmer om å få slippe, bare fordi det er så vondt å leve, bare fordi du tar fra meg alt. Jeg har ikke lenger noe som kan kalles glede igjen, for gleden er byttet ut med smerter og håpløshet. Det er vondt å stå oppi dette, og se at for hver måned som går, så blir jeg dårligere. Jeg ser de dårlige periodene blir mer intense og varer lengre. Det blir kortere tid mellom de bedre periodene, og smertene sprer seg bare mer og mer.

 

 

Men betyr dette at nå er det slutt? For jeg er så sliten at det er greit, jeg er så trøtt at det virker befriende. Det er ikke greit å bli frarøvet alt når du bare er 13 år, det er ikke okei å stå å se at alt går nedover. Men jeg skjønner det om du gir opp nå, for en kropp skal ikke måtte kjenne på så store smerter over så lang tid. Jeg skjønner det, kroppen min, om du bare sier at nå er det over. 

3 kommentarer om “Kjære kroppen min..

  1. er det snakk om fysiske smerter her eller psykiske? jeg har en følelse av at det er den siste, selv om den også går utover det fysiske noen ganger, dessverre. håper ting blir bedre for deg.
    forresten, veldig fint design!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..