Steffensrud igjen!

Rehabilitering, igjen.

 

Vi kom hjem i fra England inatt, og etter bare to timer søvn måtte jeg stå opp for å rekke neste fly. Nå er jeg tilbake på Steffensrud, og skal være her de neste 4 ukene.Det var så veldig godt å komme tilbake hit, å bli møtt av folk jeg kjenner og et behandlingsopplegg jeg vet er bra for meg. Å slippe å bli kjent med bygningen på nytt og personalet på nytt, er fantastisk. Bare det å være her, kjenner jeg er godt!

 

Nå er jeg helt oppbrukt etter en turbulent sommer, med Spania tur, innleggelse, og nå en fantastisk uke i England. Jeg kunne mest av alt bare tenkt meg å sove i 20 år, så jeg kanskje kunne fått litt energi tilbake. Det er så slitsomt at tilogmed det fine skal ta mer energi en det gir. Men ja, nå skriver jeg, samtidig som jeg sovner annenhver setning, og hodet går i surr. Jeg får gjøre som de gamle og hvile litt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..