Alt faller egentlig nå

Jeg er fanget i et system som vikter meg. Gang på gang på gang. Som konkluderer med at det går bedre fordi jeg smiler, som tror det går bra fordi jeg ikke sier noe til vikaren for vikaren, som jeg liksom skal åpne meg for, etter bare 10 minutt.

Jeg er fanget i en evig karusell, som kjører livet mitt så fort at jeg faller av. Følelsene rundt livet blir for mye, og jeg har stengt av alt, så tankene og følelsene ikke skal drepe meg. «Du må føle noe, si fra om ting og ikke bare stenge alt inne» sier de. Men ingen sier hvordan, og jeg sitter igjen med fasiten uten oppskrift. Erfaringene med å åpne meg, å si fra, er så vonde at jeg ikke klarer prøve igjen. For det er ingen der som plukker meg opp når alt jeg har bygd opp av murer faller sammen. De er der bare når murerne fortsatt er ganske oppreiste, og forventer at jeg skal klare alt selv, når desse faller ned.

Dagene på en avdeling der de ikke kjenner meg, eller vet noe om min histore, har jeg nå erfart at kan bli ganske vonde. De fører fort til misfortsåelser og utaler som sårer det som allerede er vanskeligest. Det jeg desperat prøver bygge opp, blir raskt sparket ned. Jeg skulle bare ønske jeg hadde min egen behandler nå, at ikke ferievikarer prøver rote i en allerede for stor floke. Jeg skulle ønske jeg kunne fått en innleggelse der jeg kunne slappe av og i tilegg få snakke med behandleren min som kjenner meg, og da fått til noe som kanskje kunne ha fungert.

Jeg skulle ønske jeg snart kunne fått opplevd et systemt som fungerte, som så på MINE behov, og som faktisk formet seg etter hvordan jeg er som individ

En kommentar om “Alt faller egentlig nå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..