Fjern fra den jeg var

Jeg vet ikke lenger hva jeg skal skrive, hva jeg kan si. For hva skal man si når alt faller sammen på innsiden, når du helt ærlig ikke trodde det kunne bli vanskeligere, for (veldig) lenge siden? Hvordan skal jeg kunne skrive om noe jeg ikke skjønner selv engang.

Hodet er så overfylt av vonde ting at jeg ikke klarer fungere, uansett hvor sterkt jeg går inn for det. Jeg glemmer alt, og alle sier bare at det er normalt å glemme. Men det er ikke normalt når du glemmer å kle på deg, når du glemmer hva som er normalt å svare på «gla i deg». Jeg ler alt bort, og sier jeg var distrahert, når sannheten er at jeg bare er disstrahert inni megselv, av mine egne tanker. Det er skummelt og ekkelt å være så langt borte, å ikke klare koble kropp med fornuft.

Ingen kan hjelpe, og nå, mer en noen gang trenger jeg det så veldig veldig sterkt..

En kommentar om “Fjern fra den jeg var

  1. Jeg skjønner litt hvordan du har det. Har vært igjennom en del ting som har gjort at hode og kropp fortsatt ikke henger sammen. På det verste føltes alt fremmed, steder, mennesker, samtaler. Det sitter fortsatt i – men det jeg kan si er at det har skjedd mye på 3 år for meg, men hvor mange år du har slitt med det aner jeg ikke :/

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..