Happy birthday to me

Hver merkedag er en bekreftelse, et stort skilt som lyser at nå har det gått enda et år. Enda et år i det mørkeste mørke, enda et år der det eneste du har gjort er behandling. Det føles som kroppen min blir kappet i fillebiter, det blir forventet at jeg skal ha det fint, så jeg må bare svelge tårene som brenner like intenst hver eneste gang. 

 

Nå er jeg ett år eldre, hun som fikk livet snudd opp ned som 13åring, kan idag si at hun er myndig, 18, voksen, noe. Jeg håper tårene som renner vil bli smil iløpet av dagen. At dagen kan føles litt fint, tross alt. 

 

16 års dagen min feiret jeg på sykehus, med venting og hele pakken. Det slapp jeg heldigvis (selv om jeg nesten måtte det nå også) i år!! Så det er ihvertfall positivt *bank i bordet*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..