Kroppens forbannelse

Igår startet jeg opp med en ny behandling på sykehuset. Sprøyter som egentlig er for benskjørhet, men som blir eksprimentert med for CRPS. Vi hadde fått vite at behandlingen skulle ta noen dager, så da vi kom på sykehuset og fikk vite at det tok 4uker ble vi mildt sakt ganske sjokka. Men legene valgte å starte likevel, så skulle Mamma sette sprøytene på meg i Spania.

Så kommer bivirkningene, og fy flate, jeg har aldri vært så kvalm før i hele mitt liv. Og hele kroppen min har ristet konstant fra halv 2 igår. Idag ble det konkludert med at jeg hadde for sterke reaksjoner (hurra kroppen min..) på medisinen til å fortsette nå, så skal vi heller vurdere det igjen senere.

Nå venter jeg bare spent på om den kvalmestillende jeg fikk idag kan hjelpe litt. Så kan jeg forhåpentligvis snart reise hjem.

En kommentar om “Kroppens forbannelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..