Blått hav og tordenskyer i hodet

 

Jeg er sint på verden, for å sende så fint vær, når jeg ikke klarer puste, når alt jeg ser er svart. For jeg vil også nyte det, jeg vil også smile mot solen, bade i iskaldt hav og spise jordbær på et teppe sammen med gode venner. Det er ekstra vondt å være syk når alle andre lever, når folk smiler om kapp med solen, og jeg bare ligger her. Hos meg er alt kanskje, noen kan KANSKJE hjelpe, noe kan kanskje bli bedre snart. Jeg vil bare skrike mot de rosa skyene, gråte i det blå havet, knuse alt, og få ut alt som bygger seg opp fordi jeg er så sliten av konstant ha så store smerter, av å være så lei og aldri bli bedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..