«Det er ikke godt for deg»

Når jeg først bestemmer meg for å åpne meg for en person, går jeg helhjertet inn for det. Jeg går langt utenfor min egen komfort sone, og virkelig tvinger meg til å si ting jeg ikke vil kjenne på. Det skal sies at jeg ikke klarer si mye, og at tid er det eneste som kan åpne opp for hva jeg EGENTLIG føler. Men når jeg anstrenger meg skikkelig, klarer jeg litt.

 

Min nåværende behandler er vel egentlig ganske ny (sjokk) Men jeg vet at jeg har hun stabilt fremover, så jeg prøver virkelig å bygge opp tilliten min til hun. Jeg har de siste ukene vært helt på bærtur når det kommer til hvordan jeg har det, og jeg har selv spurt om å få mer hjelp, siden dette absolutt ikke går. Når jeg går så lang som til å spørre om hjelp, selv, da er ting virkelig ille. Jeg er så veldig veldig redd for å bli avvist når jeg først bruker så mye krefter på å åpne opp og si hvor ille stormen herjer.

 

Så skjer det som ikke skal skje, men som absolutt ikke kom som noe overraskelse. Døgnavdelingen vil ikke ha meg, siden jeg ikke er 18 (det er 3 uker til, oesihkldnc) og ungdompsyk vil ikke ha meg, for det blir nye folk, og det er ikke «godt for meg». Og igjen sitter jeg, med tårer som ikke vil slutte og en følelse av at det ikke går uten hjelp denne gangen. Er det dette som er godt for meg da, et liv der jeg ikke går ut fra rommet mitt mindre jeg må, fordi jeg er for sliten til å forholde meg til folk.

 

Jeg føler meg så alene i dette systemet, som at jeg blir motarbeidet uansett hva jeg gjør. Og selv om behandleren min ikke har noe med at ingen av avdelingene vil ha meg, kommer det til å ta meg så uendelig lang tid før jeg prøver å åpne meg opp igjen. For når resultatet bare er ingenting, da kan jeg spare meg for slitet med å prøve, da kan jeg likegodt bare gi opp. 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..