Dagbok – 11 april 2014

Jeg vil leve. Mer en noe annet vil jeg leve livet. Jeg vil drømme, smile, danse, oppleve, føle – HA DET BRA.

 

Det er så vondt å se livet gå forbi. Å se at 18 års dagen min nærmer seg, å vite at så mange dager har gått til sykdom, og at resten av livet vil være preget av det. Så vondt at det største ønske er å avslutte noe jeg lengter etter å oppleve. Det er så vanskelig å kjenne på følelsen av at jeg mislykkes, mislykkes totalt i rollen jeg fikk da jeg ble plassert på jorden, da jeg fikk beskjed om å leve.

 

Jeg vet ikke hvordan jeg skal spille på lag med smerten, en smerte som sprer seg, og som nå gjør hverdagslige ting til utfordringer. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare skape et liv rundt noe som stjeler alt jeg er og har. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å finne glede i noe som er så svart, og som bare gjør alt enda svartere.

 

Alt av drømmer er borte, alt av håp er som fløyet bort. Hadde jeg bare klart å takle, å forsone med med at det er slik det er. At livet mitt ble snudd på hodet da jeg var 13, at jeg må lære meg å leve på nytt, på en god måte. Men jeg hverken klarer eller vil forstå det. Det er så uforståelig, så feil, så veldig veldig feil. Jeg skjønner det bare ikke. For det er så vondt.

 

 

Men mest av alt vil eg leva. På ekta, på virkelig, sån som vanlige folk: A4 liv, JATAKK. Eg vil berre kunne føla at ting kan vær fint, vil berre kunna gå opp trappo uten å grua med først. Eg vil berre leva.  

 

 

En kommentar om “Dagbok – 11 april 2014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..