evig

En kalender som er så full at jeg ikke får tid til alt jeg skal, en kropp som hver kveld kollapser, og som ved første og beste anledning bryter ut i gråt. En hverdag der du springer fra behandling til behandling, men ingenting av det du gjør virker rett. Et liv som er preget av en usikker fremtid, en fremtid som inkluderer mine nyeste kontakter; advokat og NAV. 

 

Igår var jeg i konfirmasjon til en fantastisk jente, og bare det å få lov å komme gjorde meg rørt og glad. Men da jeg var i kirken fikk jeg akutt så ekstremt vondt i skulderen og armen at jeg holdt på å besvime. Jeg, som da i tillegg hadde ekstra vondt i foten klarte nesten ikke puste. Men det måtte jo bare gå fint, jeg holdt jo ut, det også. Hverdagen er så usikker og vond, men ingen ser. Det er så vanskelig å holde ut en smerte som gjør så mye med meg, som virkelig spiser meg opp fra innsiden. Det er så vanskelig (selv om det er fint) at ingen kan se, at ingen kan skjønne hvor vondt og hvor vanskelig det er å alltid ha så ekstremt store smerter…

 

Å vite at nå er de ferdig med skoleåret på folkehøgskolen jeg gikk på, og at jeg ikke er der, fordi jeg måtte slutte fordi jeg er syk. Å se gamle klassevenner komme seg videre, Å SE VERDEN GÅ VIDERE, OG ALT JEG GÅR GLIPP AV. Det er så vondt å tenke på alt jeg går glipp av. Det er så utrolig vondt, alt er så utrolig vondt. Jeg skulle bare så veldig ønske at jeg også var der, men jeg skjønner ikke hvordan det skal gå for meg. Jeg føler meg dømt til et elendig liv, akkurat her jeg er nå. Og det orker jeg ikke.

 

og nå er alt bare klaging. JEG HATER KLAGING. og nå klager jeg over klagingen. 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..