Ønskedrøm om livet

Det er så mange som sier at det «bare er» å gjøre noe, så blir ting bedre. Så mange meninger om hva jeg blir bedre av, og hva som holder meg tilbake. At jeg må leve, ikke bare overleve i det som etter hvert er blitt min boble.

 

Men uansett hva jeg gjør, uansett hvor fine folk jeg er med, er innsiden min et evig kaos. Ting jeg virkelig elsket og som holdt meg gåendes før, er nå mer vanskelig en fint. Å være med folk krever så mye, fordi jeg må bruke alle krefter jeg har på å ikke falle ut, fordi ting er så vanskelig. Jeg føler meg så ubetydelig og liten i forhold til alle andre, jeg rekker liksom ikke opp. Det er så vanskelig å være sammen med folk som gir meg så mye, når jeg selv føler at jeg bare er.

 

Jeg sier ikke at jeg ikke skal gjøre det som før ga glede, og at jeg bare skal stenge meg inne. For det gjør jeg ikke, og jeg har blitt mye flinkere til å delta og være med folk på tross av det som er vanskelig. Men det er ikke «bare å gjøre det, så blir alt bra» For meg er det ikke der problemet ligger. Det er så mye mer, så mye større. Å gjøre det som før var livet mitt er kjempe vanskelig, for jeg er ikke der at jeg klarer nyte det. Uansett hva, så er det vonde i veien. Uansett hvor mye jeg vil, så klarer jeg ikke glede meg over ting. OG DET ER SÅ VONDT

 

Jeg sitter ikke med svaret på hva som skal til. Men jeg kjenner Maria bedre en noen andre, og det vondeste av alt er at jeg så veldig gjerne vil. Jeg ønsker jo, av hele mitt hjerte å glede meg over livet. Jeg vil jo ikke være her jeg er nå, jeg er så sliten av å være syk, lei og sliten. Jeg er så trøtt av at alt føles håpløst. Jeg vil så gjerne leve, ønske å leve, å ikke bare overleve fordi det er slik det er.

 

Jeg skulle ønske det bare var å ta det valget, at det ikke var så forferdelig innviklet.

 

 

2 kommentarer om “Ønskedrøm om livet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..