Usikkert

Æææ så rart dette er, pakker ned kofferten min, igjen. Siden starten av Mars har jeg vært til behandling, både på Steffensrud og på Haukeland. Og nå skal jeg hjem, hjem til usikkerheten. Det er vel kanskje det vanskeligste, at ting er så usikkert. Da blir jeg med en gang veldig redd, redd for at jeg blir overlatt til meg selv, som så mange ganger før. Det er også veldig vondt å reise fra folk som har begynt å bety mye for meg (og når skal jeg lære meg å ikke bli så knyttet til folk??) 

 

Siste møte, siste behandling, siste alt. Jeg vet dette bare var for å lære opp fysioterapeuter hjemmefra, men likevel, det var noe. Og nå barre surrer jeg rundt i hva. 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..