O vakre verden

Du vet når du virkelig går inn for noe, og så gjør verden ALT for at du ikkje skal få det til?

De siste dagene har jeg vært utrolig kvalm på grunn av smertene. Jeg har hatt mange perioder med det før, men da har ikke mat vært et problem for jeg har enten klart å få i meg salte ting, eller bare vært glad for å ikke ha matlyst. Men nå, nå VIL jeg jo klare å spise. Nå vil jeg prøve bygge opp kroppen min igjen, virkelig kvitte meg med spiseforstyrrelsen som har styrt livet mitt i så mange år.

Hva gjør jeg da når ikke engang klarer true salte ting ned i magen. Når det eneste jeg klarer tanken på er colazero, iskaffe og sjokolademelk?? (Liksom hææ, men okei) Jeg prøver å spise, men det blir så lite, og så langt i fra nok.

Det er unødvendig at dette skjer nå som jeg er så sårbar. Men flaksen min slutter aldri å overaske, den dagen noe faktisk går min vei blir det nok nyhetsoppslag i hele Norge..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..