Kjære liv, slipp en solstråle over denne helgen

Denne helgen skal bli fin, den må det! Jeg vil ikke at den forbaska dritt depresjon skal få stenge hodet mitt inne i tankekaoset når jeg skal smile, le og ha det fint. Jeg ber ikke om en perfekt helg, jeg ber bare om en der ting er litt lettere, der det altoppslukende mørke ikke kveler meg så sterkt. 

 

Etter 4 dager på Haukeland legger jeg kursen mot Stavanger og Tau for å være med drillen på konkurranse. Lillesøster skal konkurrere ( jeg skulle ha vært med og konkurrert, men litt for mye behandling og litt for lite tid… ) Uansett jeg må bare klare stenge ute det som har tatt meg så veldig igjen de siste dagene. Jeg trenger desse 3 dagene før jeg skal tilbake til Haukeland. Jeg trenger følelsen av at ting er litt mer en bare å ha det vondt

 

Jeg trenger kjenne følelsen av den gamle meg, jeg trenger at dette blir bra!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..