Jeg har det jo fint

Jeg klarer ikke oppdatere noen sosiale medier, bortsett fra med ting som er positivt. Jeg benekter alt, både for meg selv og andre. Og selv om jeg er veldig klar over det, er det bare min måte å holde ut på, selv om jeg vet det vil slå tilbake veldig snart. Vil ikke skrive noe om hvordan jeg har det, vil ikke si noe mer en det som er veldig overfladisk, det som alle allerede vet. For tiden er jeg bare her, uten å være skikkelig til stede, bare i et skuespill om livet mitt. Som i en rolle der ting går bedre. 

 

Jeg tar mest bilder av det som er fint, skriver om det som er fint, sier det som er fint. Og det ser jo ut som jeg har det fint?

 

Skulle egentlig ønske noen så hvor jævlig alt er 

2 kommentarer om “Jeg har det jo fint

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..