Alt annet en frihet

Jeg kan skrive side opp og side ned om hvordan jeg har det akkurat nå. Om alt som skriker inne i hodet, om tankene som svirrer rundt som drapsmaskiner. Jeg kan skrive en bok om håpløsheten som river meg i fillebiter, om angsten som gjør at hvert skritt jeg tar bare er en ujevn bevegelse i tåkeland.

 

Jeg kan prøve å forklare smertene mine med så mange ord at jeg til slutt kollapser. Jeg kan vise til forskning som sier det er vondere en å føde, jeg kan snakke om artikler som beskriver helvete, men ingen vil likevel forstår. Ingen kan fatte hvordan det er å ha sterke smerter døgnet rundt, om en aldri har hatt kroniske smerter selv. Der ER ingen som forstår hvordan det er å være meg oppi alt dette, hvordan det var å være 13 og plutselig måtte håndtere noe som er umulig å håndtere.

 

Jeg kan gråte salte tårer for livet jeg ikke har, og for livet som er… Jeg kan blø ut følelser, slå bort sinne, men ingen kan skjønne fult ut hvorfor. For ingen er meg, ingen skjønner seg på min underlige verden, der fugler er frie og friheten frister meg mest.

 

Det er ekstra vanskelig nå, alt virker så på hodet feil. Jeg klarer ikke se for meg morgendagen, fremtiden, noe. Jeg bruker all energi på å holde ut smertene, stenger ute alt jeg føler, og ender opp med store sammenbrudd. Virkeligheten blir umulig å forholde seg til, plutselig faller jeg bare bort, noe som er skummelt, for jeg vet jo aldri når det skjer og hva jeg gjør. Jeg klarer ikke forholde meg til livet, selv om det virker som jeg gjør det. Det er så vondt bare å puste inn og ut. 

 

 Alt er rot, ingenting stemmer. Jeg er bare sliten. Veldig veldig sliten

En kommentar om “Alt annet en frihet

  1. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver, det er som om jeg skulle skrevet det selv. Har ME selv, som fører med mye smerter og jeg sier ikke at jeg vet hvordan du har det, men jeg kan se for meg litt. Bare å ta kontakt om du vil snakke. Hold ut. Du er sterkere enn du tror. Gode cyberklemmer<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..