Når det du elsker, ødelegger deg

Danseforbud

danseforbud

DANSEFORBUD

 

Hodet stenger det ute, skriker det bort med andre tanker. Danseforbud, selv om jeg sa at det sikkert var en god ide, vil det ikke si at det er en lett å si det. Det er bare en prøve, jeg skal ikke gå på dans frem til neste gang jeg skal hit. Jeg kan fortsatt drille (ehehe) men likevel, jeg skal gå helt frem til august/september uten en eneste dansetime. Dans er det jeg har savnet mest når jeg har vært her, dans er noe av der eneste i livet mitt som gjør at ting følest litt lettere.

 

Hovedteorien, både fra min og fysioterapauten sin side er at det kan være med på å vedlikeholde at smertene mine er så store. Jeg trenger 1-2 dager med hvile etter 1 times dans, fordi jeg får så vondt at jeg ikke klarer fungere i det hele tatt. For de fleste vil det jo da være ganske rart å fortsette, og jeg vet det til tider er galskap, men jeg elsker virkelig dans. Noe av det vanskeligste i livet mitt er at jeg aldri kan få danset så mye som jeg vil. Det er så vondt å vite at uansett hvor mye vilje jeg legger i dette så vil jeg aldri kunne jobbe meg fri fra smerter. Istedefor må jeg redusere for å kanskje kunne fungere litt bedre i hverdagen.

 

Og dette gjør bare så forferdelig vondt. Tenk om jeg bare kunne fått en dag der jeg kunne flydd over gulvet, en dag uten smerter, en dag der jeg kunne vært fri! 

 

 

(Må jo holde vedlike, strekke, smådanse, drille og legge ut skryte-strekke bilder. Og så later vi som dette IKKE ble tatt klokka 2 natt til idag)

 

 

En kommentar om “Når det du elsker, ødelegger deg

  1. off, herre så trist! jeg kjenner meg så godt igjen med dette å skade deg! off, herregud
    Masse klemmer fra Prinsessen. blogg.no ❤
    Ha en fin påske ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..