Steffensrud uke 6

Etter snart seks uker har jeg begynt å skjønne at jeg endelig har funnet en plass der noen vil hjelpe meg, der MIN kamp blir kjempet, der folk står i ryggen min for å støtte. Jeg har begynt å få tilbake troen på at helsevesenet kan være en bra ting! Jeg har blitt sett som et helt menneske, som en person med både følelser, tanker og smerter. Jeg har fått behandling fysisk og hjelp psykisk, jeg har blitt tatt på alvor, og alt jeg sier blir hørt. På tirsdag setter jeg kursen hjemover, noe som blir både godt og vont. 

 

I august skal jeg derimot sette kursen tilbake mot Østlandet, Toten og Steffensrud. Jeg har fått et såkalt delt-opphold, så jeg slipper hele søkeprosessen neste gang, og vet allerede nå at rommet er reservert. I tillegg har de fikset og tryllet rundt, så rett etter påske skal jeg være 2 uker på Haukeland. Da skal fysioterapeuter fra kommunen komme å lære seg bindeveveterapi på meg, slik at jeg kan få det hjemme i kommunen. Så mye skjer, positive ting skjer, faktisk, ENDELIG!

 

Kjenner det skal bli fint å komme hjem til ferie, Påske, søsken, hund og familie. Skal bli fint å endelig reise til Bergen på besøk til verdens beste, og det skal bli deilig å stå på kjøkkenet igjen. 

3 kommentarer om “Steffensrud uke 6

  1. ååh. dette varmet hjerte mitt. det at du endelig har blitt hørt og trudd skikkelig, og fikk se at helsevesenet kan være en god ting. du fortjener det så virkelig Maria.
    står styrkeklem til deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..