Å si hade

Å være en plass, med så mange fantastiske mennesker. Med helsepersonell som gråter for deg og medpasienter som en deler både glede og sorger med. En opplevelse du ikke ville vært foruten, men likevel skulle ønske du kunne ha sluppet. Med sykdom, latter, smerte og glede, alt samlet under samme tak. 

 

Båndene som blir knyttet er sterke, hos noen så sterke at å gi slipp ikke er et alternativ. Å si hade, om så bare for denne gangen blir en tårefull og vond ting. Fordi det er personer som betyr så mye, som har gjort at fremtiden kanskje ikke virker så bekmørk. Noen som har strekt ut hånda når du ligger nede, som har sett tårene i øyenkroken og som vil hjelpe. 

 

Det er vondt når du vet at denne klemmen er den siste på lenge, at dette øyeblikket blir det siste dere har ilag på en lang stund. Det er vanskelig å gå gjennom denne prosessen for tusende gang fordi en møter mange fine mennesker som syk. Det er vondt å måtte si hade, igjen. 

 

 

En kommentar om “Å si hade

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..