1 skritt frem og 5 tilbake

Spise, sove, pusle, male, bindevevsterapi, hvile, spise mer, basseng. Repeat

 

Jeg føler litt at jeg har tatt et skritt frem og fem tilbake. Bindevevsterapi hadde litt effekt i starten, men så skjøt plutselig smertene til topp igjen, uten at noe kunne lindre de. 5 dager der jeg knapt kunne bevege foten, der jeg ikke hadde sjanse i havet til å klare gå uten å nesten besvime.

 

 

Så tar jeg plutselig et halvt skritt frem igjen, der smertene er enorme, men bindevevsterapien hjelper litt, før effekten går ut og jeg sitter igjen med kvalme og noe som liksom skal brukest til å gå med. Og så har jeg i tilegg kjempevondt i hele høgre del av kroppen, så hånda vil ikke fungere heller.

 

Men jeg eksisterer hvertfall, smiler til verden og gråter til livet. Blir bedre og bedre kjent med folkene her, noe som er veldig fint (men også trist fordi jeg skal reise om 2 uker) Spiser mat så kroppen skal fungere, og bader for å prøve å lindre monsteret som hamrer løst på nervene. Jeg prøver mindfullness, speilterapi, og andre fancy ting for å lure hjernen. Verden snus på hodet for å skaffe noen som kan drive med bindevevsterapi når jeg kommer hjem. Ting skjer, mye skjer, men jeg er så veldig fanget i hodet mitt.

 

Problemet er at jeg går ett skritt frem og fem tilbake. Regnestykke er ganske enkelt, det går rett og slett ikke på frem. Alt svever bakover istede. 

2 kommentarer om “1 skritt frem og 5 tilbake

 1. Jeg sitter her med en klump i halsen og vondt i magen. Dette skyldes ikke bare at det du skriver er sterk. Jeg blir også stolt over det jeg leser. At det finnes noen mennesker som deg er vanskelig å tro. Har nettopp lest gjennom hele bloggen din og må bare si; Du er utrolig sterk! Styrke er ikke noe man er født med, men noe man får når livet viser motgang. Ditt liv har definitivt gitt fra seg noen harde slag, men du har tatt imot dem, og kjemper fortsatt. Å ikke ville, men likevel vil er noe som går igjen i mange av innleggene dine, og likevel, fra uke til uke så slår du tilbake. Kampen om livet. Du sier at du ikke helt har troen, men vit at noen har. Du kjenner meg ikke, og jeg kjenner ikke deg, men jeg vil du skal vite at jeg er en av dine støttespillere. Jeg har troen! Troen på at du kan klare denne kampen. Du vet aldri hvor sterk du er, før det å være sterk er det eneste alternativet du har.
  «‘Cause they don’t even know you
  All they see is scars
  They don’t see the angel
  Living in your heart»
  – Skin by Sixx: A,M

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..