Steffensrud dag 17

Jeg må bare si Ojj! Dagene går virkelig helt fra meg, selv om hver dag følest som 1000. Snart har jeg vært her i tre uker, og på tirsdag skulle jeg etter planen reise hjem igjen. De neste ukene i kalenderen var/er fulle av avtaler, møter og viktige ting på haukeland. Men siden jeg faktisk har effekt(!!!!) av bindevevsterapien får jeg bli her tre uker til. Alt hjemme må jeg bare prøve skyve ut av det allerede overfylte hodet, nå skal jeg bare prøve få mest mulig ut av oppholdet.

Personalet her kan jeg skryte opp i himmelen. De er utrolig omsorgsfulle og ikke minst flinke. Jeg fikk være en hel formiddag på kjøkkenet med kokken for å bake til passienter og ansatte, bare fordi de viste det var noe som gjorde meg godt! De tar seg tid,og for første gang har jeg møtt noen som virkelig gjør noe for meg, som hjelper med veien videre, som ikke bare har tenkt å gi slipp.

Men dagene er veldig vanskelige. Jeg føler meg utrolig alene, og tiden stopper til tider helt opp. Selv om jeg har timer med mindre smerte, er motløsheten og tårene alltid der og puster meg i nakken. Jeg bruker alt jeg har av energi på å holde masken rundt folk. Jeg får høre gang på gang hvor positiv jeg er, og jeg liker å la andre tro det. Jeg er mer en sliten av å holde ut, og helt ærlig er det et mareritt å måtte stå opp til en ny dag.

Likevel, jeg prøver. Jeg kjemper med nebb å klør for noe jeg ikke har tro på. Jeg sloss, og en dag får vi se om det er jeg som vinner.

2 kommentarer om “Steffensrud dag 17

  1. Pust og pause. Bare glem alt annet enn akkurat der du er og hva som skjer – det andre kan vente. Jeg blir så glad av å se du har det godt og at de er flinke i personalet. Krysser sånn fingrene for at det de gjør fortsetter å fungere, og er veldig glad for at du oppdaterer ofte – jeg venter i spenning på hvordan det går videre:) ❤
    Og selv om ting er vanskelig – du ER ikke alene, og alle forstår at du har det vanskelig. og du SKAL vinne:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..