Fri

Musikken er som medisin, kroppen beveger seg gjennom luften. Drillstaven snurrer rundt kroppen, hjertet mitt smiler og jeg føler meg fri som om ingenting vondt noen gang har skjedd. 

 

Å danse er det fineste jeg gjør. Jeg skulle bare ønske at ikke to dager blir ødlagt av smerte etter jeg har danset. Så ekstreme smerter at jeg ikke får til å puste skikkelig, der jeg er så kvalm at ingenting er okei. Men det er en pris jeg betaler. Å føle seg fri, om så bare i 10 minutt gjør at jeg føler jeg lever. De 10 minuttene kan jeg finne kampstyrke til å leve for. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..