Forvirra gullfisk

For første gamg på fire år har jeg funnet noe som ser ut som kan dempe smertene mine litt. For første gang siden jeg fikk CRPS diagnosen prøver jeg ut en behandling som har begynt å vise resultat. Bindevevsterapi gjør faktisk smertene mindre, kanskje bare 1-2 timer etterpå men ååå som jeg nyter den tiden!

 

Likevel er jeg livredd, ekstremt, utrolig kjemperedd. Jeg får beskjed om å leve her og nå, at de ikke skal gi meg opp, og at de skal ta seg av alt som skjer videre. Men hvordan kan jeg stole på at de faktisk snakker sant? Hvordan kan jeg stole på at de ikke bare gir meg opp slik som alle de andre har gjort? Jeg tror det er naturlig å være redd når jeg har opplevd så mye avvising og leger som gir meg opp. Jeg prøver virkelig å stole på at det denne gangen er personer som ser meg som mer en et prosjekt, som faktisk vil følge opp meg også etter at jeg reiser hjem. Som ikke prøver ut «listen» sin, for så å bare se trist på meg og si at jeg må lære meg å takle smertene.

 

Jeg lever som en forvirra gullfisk. Håper virkelig at jeg ikke stoler på feil folk. Om de gir meg opp, blir det 1000 ganger vanskeligere å takle en før jeg startet å prøve å stole på de. 

En kommentar om “Forvirra gullfisk

  1. Jeg tror de håper like mye som deg, og at de ser at dette er noe som muligens kan funke og vil hjelpe flere om det går bedre med deg. Tørr stole litt på dem – så får du det litt lettere om dagene.. Det verste som kan skje er jo noe som har skjedd før – ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..