Kontraster

Himmlen er blå, sola skinner og inne er stemningen god. Det er nå jeg skulle ønske jeg kunne skrive at jeg har det bra, men jeg må vel bare godta at det ikke stemmer. 

 

På en uke har det skjedd lite, selv om mye har skjedd. Dagene blir fort lange, jeg føler ingenting skjer, men likevel er jeg mer sliten en på lenge. Jeg sover mye på dagen, ikke fullt så mye på natta, men likevel betydelig mange flere timer en til vanlig. Det er en stor utfordring å være yngst, jeg føler meg veldig alene selv om jeg etter hvert har blitt litt kjent med noen av de eldre som er her. Det er mange reflekterte og fornuftige personer, og jeg føler ofte at jeg lærer mye av å være sammen med de, så det er hvertfall positivt! (Hvem skulle trodd at en 93 åring hadde så mye å komme med liksom)

 

På tross av vanskelige følelser og mye strev med å prøve å passe inn, lærer dagene meg noe. Jeg er allerede blitt myye flinkere til å klare å sette mine egne grenser når det kommer til trening, og behandlingen her gir meg nesten litt troen på at noe kan fungere, tilbake. Jeg våger ikke håpe, våger ikke tro, men smertene har i en kort periode etter bindevevsterapien faktisk vært mindre. Men jeg vil ikke være glad for det enda, jeg må vite helt at det ikke bare er en tilfeldighet først. 

 

Uansett, dagene går. At ting går fint er en løgn, men at jeg har tilpasset meg omgivelsene mine her (bedre) er hvertfall et positivt skritt i riktig retning. Jeg er begynt forberedelsen for fortvilelsen som vil komme om ingenting fungerer. Jeg gruer meg til oppholdet er ferdig, for om jeg reiser med like store smerter som jeg kom med er jeg redd reddselen for livet videre vil bli veldigveldig stor. 

 

2 kommentarer om “Kontraster

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..