Bindevevsterapi

Igår startet jeg såvidt med en ny behandlingsform, bindevevsterapi. Jeg tror ikke jeg skal starte å forklare hva det er, men det skal hvertfall hjelpe mye på folk med kronsike smerter. Behandlingen følest litt rar, fordi det virker ikke som fysioterapauten gjør så mye. Men idag, når jeg skulle prøve for andre gang fikk jeg virkelig kjenne på kroppen at hvertfall NOE skjer. 

 

Jeg får hele tiden spørsmålet om det går fint, om jeg føler meg kvalm, svimmel eller svett. Jeg synest jo såklart det er rart at noen kan bli dårlige av dette, fordi hun tar jo bare litt på ryggen, forsiktig forsiktig på forskjellige punkter. Igår prøvde hun bare på den friske (venstre) siden av ryggen, og siden jeg ikke merket forskjell på smertene skulle jeg idag prøve litt på den høgre siden også. Fysioterapauten tok først veldig forsiktig på huden, noe som gikk fint. Deretter skulle hun litt dypere i bindvevet, og med første trykk/bevegelse på høgresiden ble jeg så ekstremt uvel. Før fysioterapauten var komt rundt til min side av benken hadde  jeg allerde mistet synet og hørselen og slet med å holde meg sittendes. 

 

Det neste jeg husker er folk som prøver holde meg oppe, kaos, en til fysioterapaut og en sykepleier som måler pulsen. Og jeg må bare le, for hvordan er det mulig å klare svime av bare med at noen tar såvidt borti ryggen. Jeg fikk en superkraftig reaksjon på behandlingen, noe som mest sannsynlig er positivt for det betyr at noe skjer i kroppen. At jeg besvimte tror de har mange faktorer, både stress, lite mat/drikke og at jeg er veldig sensetiv på høgresiden kan spille inn.

Men jeg fikk nå litt dramatikk i en ellers rolig hverdag her. Jeg kjenner jeg gruer meg litt til en helg der det egentlig ikke skjer noe, for jeg har ikke blitt noe særlig godt kjent med noen. Dagene kan fort bli veldig lange, så jeg får prøve å se hva de gamle driver med (smilefjessmilefjes) Og at jeg kan skrive såå mye som en liten ting av dagen min sier kanskje litt om hvor mye spennendes som skjer. (Selv om jeg har mange morsome historer om demente gamle folk etterhvert også) 

2 kommentarer om “Bindevevsterapi

  1. Det er godt å høre muligheten er der for at det KAN virke – det den er jo der når man merker det skjer NOE:) Har hørt mye positivt om bindevevsterapi, håper inderlig det er løsningen 🙂 Iallefall en lindring ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..