Romskip, kamel, hest, ku, dinosaur, lastebil, buss

-Kan du stå opp no Maria?

-Nei

-Koffor

-Fordi et romskip kjørte på meg igår

 

Jeg våkner, gjennomvåt av svette etter nattens dose med mareritt. Titter på klokken og ser at den bare er litt over 8. Kvalm av smerte og skjelvende av hodet tvinger jeg kroppen til å slappe av, for jeg orker ikke  stå opp enda, dagen trenger virkelig ikke være lenger en absolutt nødvendig! Jeg sovner igjen, våkner, sovner, våkner og bare ligger og tenker. Mamma prøver få meg opp, lillesøster sier god morgen, lillesøster nr.2 bråker, men ingenting fungerer, for jeg klarer ikke finne ut hvordan jeg skal komme eg ut av senga og fungere gjennom en hel dag. 

 

Og slik er hver dag, bare at nå er det ferie og huset er fullt av folk til alle døgnets tider. Alt er så vondt, alt det psykiske er helt på bærtur, foten min er jeg sikker på at har blitt overkjørt av et romskip. Romskip, kamel, hest, ku, dinosaur, lastebil, buss, egentlig alt det tyngste du kan tenke deg samtidig. 

 

Men på tirsdag reiser jeg, til Steffensrud, til ny rehabilitering. Til et nytt eventyr for å lete etter noe som kan ta bort litt av skaden romskipet gjorde. Jeg håper (selv om det virker umulig) at noen denne gangen kan gjøre smertene litt mindre brutale, at noen kan komme med en behandling for min crps. For jeg orker ikke et liv der det å gå over stuegulvet er som et maraton. Jeg klarer snart ikke finne mer styrke til å holde ut dette enorme smertehelvete. Så denne gangen, jeg ønsker at denne gangen kan jeg få være litt heldig også

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..