Hvor er den gode feen?

Noen ganger skulle jeg ønske behandlere kunne se meg på mitt mest sårbare, at de kunne forstå at smilet og latteren bare er en maske. Jeg skulle ønske de kunne lese tankene mine og forstå hvor vanskelig alt faktisk er, istede for å bare måtte se på skuldrene mine som trekkest opp hver gang noe som er litt vanskelig blir brakt på bane.

Noen ganger skulle jeg ønske at folk forsto at kroppen min sprenges av følelser jeg ikke klarer snakke om. Jeg vil bare åpne hodet og si «se, grav og studer» Jeg hverken vil eller orker å ha det så vanskelig, men hodet mitt vil jo ikke gi slipp på det som virkelig plager meg.

Jeg skulle ønske noen kunne fikse meg, at noen kunne klart å løse opp i flokene. Jeg ønsker bare at den gode feen skal dukke opp og gi meg tre ønsker. Og alt jeg ønsker er å bli frisk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..