Jeg er ikke perfekt lenger

Jeg har tilbudet om å jobbe med kaker, kaker og baking som er min største lidenskap. Jeg kan få tilpassa dager, bare jobbe noen timer, og tilogmed få lov å gå når jeg er sliten. Jeg har så lyst, jeg har kjempelyst. Men jeg klarer ikke, for jeg er så sliten.

Alle presser på, spørsåle e ramler ned rundt meg fra alle kanter. Jeg prøver å svare, si at jeg vet at akkurat nå har jeg nok med å passe på at jeg puster ut og inn. Men det virker som alle er tunghørte, og jeg virker plutselig veldig lat. For jeg er jo lat, jeg har jo fått hørt det fra lærere. Ogjeg har starter å tvile på megselv, er jeg faktisk lat, sluttet jeg på skolen fordi jeg ikke giddet mer?

Jeg elsker skolen når jeg får jobbe med ting jeg liker, jeg savner skolen, venner, lekser (ja faktisk) og å ha et sosialt liv. Jeg savner praksis, å lære nye ting. Jeg hater meg selv for at jeg ikke klarer det, jeg hater meg selv for å nå takke nei og hvertfall utsette noe som jeg vet jeg hadde elsket. Jeg hater megselv for å ikke negang klare eksistere. Jg hater meg selv for at jeg ikke klarer dette, at jeg ike aner hvordan jeg skal bli bedre.

Akkurat nå vet jeg bare at en til ting ville blitt tusen ting for mye. Jeg vet faktisk av erfaring at kroppen min ikke takler en jobb/praksisjobb, uansett om det er en tilrettelagt og fantastisk. Men jeg hater meg selv for at det er slik. Og fortsetter alle å spørre er det ikke lenge til jeg knekker under og gjør det fordi jeg skal være perfekt.

Jeg er ikke perfekt lenger. Faen, jeg er ikke lenger perfekt

2 kommentarer om “Jeg er ikke perfekt lenger

  1. Kjære Maria ❤
    For det første så er du utrolig modig, sterk, du klarer ting, du må bare godkjenne at kroppen din ikkje er heilt med deg i denne situasjonen! Slik er det bare dessverre. Det er som du er to mennesker, den eine er majesteten over den andre. Og du er sterkere enn den som hersker over deg og dra deg ned! Det VEIT eg ❤ ❤ dette skal du klare, og eg er her 100% for deg! Er bare å åpne deg opp for oss! Mangen som bry seg om deg og vil hjelpe deg, me kan da også og det skal me, hvis du vil ta oss inn! ❤ du er vakker, utrolig skjønn og eg blir glad av ditt nydelige smil! og eg savner deg utrolig mykje vennen ❤ du aner ikkje! ❤ Og husk du må ikkje tvinge deg sjølv heller, men la det falle naturlig, hvis du virelig vil satse på baking! Så bak! Klem den masete Lydia ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..