Knust

Noen ganger må jeg bare stoppe opp og spørre verden hvordan det er mulig. Jeg må nesten le fordi denne gangen var jeg helthelt sikker på at ting ikke kunne bli verre. 100% sikker på at kroppen kom til å takke for seg om ting bare ble hakket vanskeligere.

Jeg vet ikke om det er fordi jeg har så vondt at jeg ikke klarer stå opp, eller om det bare er det at jeg er enda mer sliten. Jeg skjønner det egentlig ikke, men maska mi er hvertfall totalt knust. Jeg må forberede meg i timevis for å kunne vise meg utenfor huset uten å bryte sammen. Jeg klarer ikke engang opprettholde den blandt familien min, hodet drar meg bare med til mitt ege lille fengselsunivers, og alle andre blir som en fjern tåke.

Det er så vanskelig at andre ser meg når jeg er så sårbar, at familien min må se meg så ute av kontroll til å klare fungere. Jeg klarer ikke sette ord på hvordan ting er, ikke litt, ikke engang pittelitt. Det er bare så vondt at jeg ikke får puste, så vondt at jeg sliter med å tenke en dag frem i tid. Jeg vil bare bli frisk. Hele tiden blir jeg minnet på alt jeg går glipp av, livet jeg skulle ha levd. Tårene triller fritt, jeg skulle så ønske det bare ble bedre, jeg ville gitt alt for å kunne levd et helt vanlig «kjedelig» A4 liv

2 kommentarer om “Knust

  1. Åh kjære, jeg skjønner deg så altfor godt. Det gjør virkelig vondt å se at du føler dette. Du fortjener så ubeskrivelig mye mer.. ❤ Alltid her, bare å sende en melding om det er noe. Fortsett å kjemp, du er så ufattelig mye sterkere enn du tror ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..