Smertekaos

Det er vanskeligere å akseptere nå en det var for to år siden. Det er mer umulig å skjønne at dette skal være livet mitt nå, en det var da. Jeg knekker sammen fordi jeg har så vondt, kjefter på andre fordi jeg er sliten av å aldri få fred fra smertene.

Idag fikk jeg 2 dose (1 store, skikkelige dose) med en blokade som skal prøvest ut. En bedøvelse som skal prøve å hindre noen av smerteimpulsene. Men jeg sliter med å tro kan fungere, det er jo bare enda en ting i den lange rekka av 100000 ting som er prøvd ut. Jeg får bivirkningene da, alltid, de elsker meg! Hodet snurrer av tretthet, jeg bli kjempekvalm og idag følte jeg meg så dopa at jeg ikke kunne sette sammen en setning til noe forståelsesfullt. Morsomt egentlig, men litt (veldig) kjedelig at jeg ikke kunne få litt virkning også. Jeg kan fortsatt få virknig da, og det kan hende det tar 3 uker før den kommer, men det virker så fjernt og umulig..

I mars reiser jeg på et nytt rehabiliteringsopphold for smertene. (Jeg var på et annet mai, det står mer om det i kategorien catosenteret) uansett så var ikke det spesielt velykka, så jeg satser på at denne gangen, denne gangen kommer noen kanskje med noe fornuftig!!

Jeg skulle hvertfall ønske jeg snart fant noe, ett eller annet som kunne dempe smertene LITT! Jeg vet de alltid kommer til å være her, men å bare hatt de litt svakere hadde hjelpt så mye. Mest av alt skulle jeg ønske de tok en pause iblandt, at jeg fikk kommet til hektene før de slo til igjen. For konstante smerter er vrkelig umulig å forholde seg til. Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare leve med de.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..