Vil noen trylle det bort?

Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Smertene er så inntense, hele døgnet, fra jeg våkner til jeg endelig sovner. Jeg føler meg så uendelig alene, det er ingen jeg kan snakke med smertene om, for ingen forstår det likevel. Jeg føler heller ikke jeg kan si at jeg har vondt lenger, for jeg har jo hatt CRPS i 4 år, så alle andre er jo lei av å høre om det. Problemet er bare at for meg så er de der HELE TIDEN, smertene tar ikke pause når jeg er lei av de, ikke litt engang. 

 

Jeg burde jo ha lært meg å takle det bedre. Jeg budre vel ha klart å godta at ting er slik som de er. Men sannheten er at jeg prøver takle det, men synest det er helt forferdelig umulig. Og jeg klarer bare ikke godta det, jeg klarer ikke se for meg 70 år til med så store smerter. 

 

Jeg ville gitt hva som helst for å gått fire år tilbake i tid, og ikke gått over veien. Jeg ville gitt millioner for å blitt kvitt alt CRPSen har gitt meg. Jeg har ikke ord, det er bare så vondt, såå uendelig vondt..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..