Virkelighet

Hvorfor er det fortsatt slik, som at jeg svever over bakken. Hvorfor har ingen greid a dra føttene mine ned på bakken enda?

Hodet mitt og kroppen henger ikke sammen. Kroppen lever som den er i transe, uten å registrere det rundt, men likevel oppegående nok til å spille med. Hodet er bare et kor av ting jeg må gjøre, si, tenke, ikke gjøre, ikke si og ikke vise. 

Bakkekontakten er begrenset, noen ganger har jeg hele foten mot jorden, men innimellom er det bare lilletåa som er inni virkeligheten. For virkeligheten blir for vanskelig, og mitt eget univers er den eneste plassen jeg kan rømme til. Mest av alt vil jeg gi helt opp virkeligheten, flytte ut, og flytte inn til det som er oppdiktet og fint. 
 
 

2 kommentarer om “Virkelighet

  1. Du er veldig flink til å skrive og det er sterkt og bra, men det er fortsatt vondt å vite at det er sånn du har det. Du er så fantastisk, Maria! Jeg er så glad i deg ❤ Ta vare på deg selv, og vit at du alltid har meg som din støtte.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..