Hvorfor?

Alt følest så rart, som at jeg svever over bakken. Hodet følest lett og tungt samtidig, tomt men likevel med et enormt tankekaos. Smilet blir bare mer og mer anspent, kroppen min protesterer på alt og vil si nei

Kroppen er kommet i en ny grad av utmattelse. Bare det å se på rot får meg til å ville gråte. Å legge en bukse på plass i skapet virker umulig. Alt som skulle vært enkelt er kjempevanskelig. Jeg vil helst bare sove og sove, men hoder lar ikke søvnen komme til. De få timene jeg kanskje får er også så fulle av mareritt at jeg er utslitt når jeg våkner.

Hodet kobler mye ut, og masse av dagene mine går i svart. Hele meg er sliten, jeg vil jo bare være frisk. Jeg vil leve, være Maria, være frisk og leve!

4 kommentarer om “Hvorfor?

  1. Skulle gjerne komt og holdt rundt deg så du var trygg og kunne sove. Så du kunne få litt fred noen timer, om så bare en stund. Gjør så vondt å vite at du har det så ille, skulle så ønske at du i det minste fikk litt ro, så du var bedre forberedt for de mentale kampene og at du kunne vinne flere av de. Husk det viktigste S-ene; supa (svensk for å drikke masse), spise, sove og snappe S ❤
    Glad i deg snupp.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..