Helsevesenets filledukke

Jeg føler meg som helsevesenets filledukke. Som en de kan ta på alvor når de har tid, men som fint kan settest bort om ventelistene er for lange. En som de bare kunne ignorert om det ikke var for mammas evige masing, som de kunne glemt om ikke noen sa noe mer om saken. I 4 år har foreldrene mine slåss med nebb og klør for at jeg skal skal få behandling for smertene mine. Og psykriatiren har gjort både familie og fastlege veldig sinte til tider. Jeg har ikke fått den hjelpen jeg har trengt, til tross for mange behandlere og lovnader om at ting skal bli bedre

Neste uke skal jeg til ny psykolog på DPS. Det blir behandler 18 (+/-) 18, ALTSÅ 18 BEHANDLERE PÅ 1,5 ÅR. Jeg føler meg veldig kravstor, som hun som bare får behandler etter behandler uten at det fungerer. Maria som er så komplisert at BUP har gitt helt opp, Maria som er så kompleks at ingen ser ende på problemene. Jeg prøver å ikke ta på meg skylden for at folk har gitt meg opp. At de ser på meg som noe umulig, noe de bare kan avslutter eller sende videre til «flinkere fagpersoner»

For øyeblikket springer jeg fra den ene avtalen til den andre. Fastege, ROS, psyk.tj, smertelege, (snart psykolog) ++. Jeg sitter på kontorer, ser ned i bakken og prøver å ikke bryte sammen. Ingen av de 4? personene jeg snakker med nå driver med behandling. Det er bare folk som skal hjelpe meg med å finne videre behandling, ting å gjøre i hverdagen + hun på ROS som er der og skal prøve å hjelpe i forhold til spiseforstyrrelsen. Det er slitsomt å ha så mange når jeg ikke klarer snakke med noen av de. Men likevel er det en liten trøst, at selv om jeg har gitt opp, så gir faktisk ikke alle rundt meg opp håpet. Det at jeg har flere å gå til gjør at jeg står opp til noe mer en ingenting. 

 

2 kommentarer om “Helsevesenets filledukke

  1. ❤ helsevesenet er ikke alltid like bra desverre "/
    Jeg håper du får den hjelpen du fortjener og SKAL ha. Tenker mye på deg og smertene du gjennomgår hver eneste dag "/ Du fortjener det virkelig ikke ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..