Fra topp til tå

Hånden verker, det følest som jeg har brent meg kraftig. Jeg stirrer og stirrer på huden, sjekker, bare for å være sikker på at det ikke er det som har skjedd. Det gjør så vondt. Skriving er vondt, baking er vondt, dans er kjempevondt, alt er vondt.

 

Det er flere år siden første gang jeg hadde vondt andre plasser en nede i foten. Det strålte over i den andre foten, og til tider opp i hendene. For rundt et halvt år siden begynte dette å komme mer, etter en stund satte det seg. Smertene trakk seg ikke tilbake slik de pleide, de ble bare værende. Nå er hele den høgre delen av kroppen min alltid full av smerter. Konstant smerte som gjør at jeg til tider ikke kommer meg rundt, fordi jeg før kunne bruke krykker, men nå har en arm som ikke vil sammarbeide. 

 

 

Sist uke var jeg hos smertelege. Han så direkte sjokket ut når jeg sa hvor mye verre jeg var blitt. «Nå må vi gå over på sterkere medisiner» sa han. Og med sterkere mener han Morfin. MORFIN, jeg skulle aldri starte med morfin. En lege sa til meg at jeg kom til å bli steril før jeg var 21 om jeg startet med morfin. Greit nok, det er en kjempesvak dose, men jeg må nesten garantert har mer, fordi kroppen min forbrenner medisiner unaturlig fort. Det gjør så vondt at jeg er 17 og allerede har prøvd ut det meste. Det gjør vondt når legen ser på deg og sier «vi har prøvd alt».  Det er helt rart at jeg som er så ung allerede skal ødlegge kroppen min med gift. 

 

Det er rart hvor mye som surrer rundt i hodet mitt nå, hvor mye plass en filleting som medisiner kan ta. Men jeg skjønner jo at det er med på å slite meg ut enda mer, når kroppen verker så mye at jeg bare vil kvitte meg med halvparten. Det er slitsomt at noe så simpelt som å gå, skrive, strikke og ligge gjør vondt. Det er kjedelig og ikke finne en eneste stilling å sove i, fordi jeg må sove med armen og foten strak, så ikke blodsirkulasjonen stopper opp. Crps er noe dritt. Jeg hater det. Jeg virkelig hater det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..