Prosjekt perfekt: avsluttet

Jeg legger ned denne bloggen nå, slutter å skive hvertfall. Om jeg sletter den, eller om jeg lar den ligge her, er jeg usikker på. Jeg klarer ikke skrive noe ærlig her lengre, og da forsvinner hele poenget.

Jeg har fått mange nye venner via bloggen. Ei jeg fikk kontakt med først og fremst på grunn av blogg har blitt blandt mine nærmeste venner. Jeg har også fått en innblikk i et miljø som både kan være positivt og negativt. Det er er skummelt miljø med mange trigger-faktorer, men også et miljø der du som psykisk syk ikke trenger føle deg så alene.

Smilet mitt er like anstrengt. I ett år har jeg blogget, og jeg tror jeg har klart å formidle at ting ikke har vært lett. Jeg har vært på topplisten, jeg har hatt nærme ingen lesere, men jeg har prøvd å sette litt mer fokus på å ikke tabulegge å være psykisk syk. Jeg gir meg kanskje med tap på det, for nå er jeg ikke ærlig lengre, men det er også grunnen til at jeg gir meg.

Takk for alle fine kommentarer. Tusen takk for at verdens beste S kom inn i livet mitt. Takk for oppmuntring når jeg har trengt det. Stå på alle som sliter, og ja, takk for alt!

<3<3<3

4 kommentarer om “Prosjekt perfekt: avsluttet

  1. Hallo!! Før jeg sier noe annet at dennne blogggen er den kuleste blogen på heile denne siden, ingen løgn! Unnskyld virkelig at jeg ikke har komentert tidligere men nokken gungar så er jeg barre litegrann søvnig å så glemmer man det. Etter min mening er det nemlig ufattelig menga frekke som poster kommenterer. En gang fikk jeg nemlig selv uhøflige komentarer før da jeg hadde blogg. Det var utrolig ubehagelig. Jeg håper dypt at du ikkje får noen frekje komentarer og at du får sinnsykt mange flere hyggelige komenterer. Nå når jeg ikke lenger har blogg tennkte jeg å bare dele en link til 1 konkk som jeg akkurat har meldt meg på. Premien er et gave kort. Jeg håper veldig sterkt at jeg viner, men hell så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært utrolig kjekt om du prøvde den!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..