Jeg er bare meg

«Selv om de fleste kan leve med det, betyr det ikke automatisk at jeg takler å leve med det»

Å være fanget i sin egen kropp, i en kropp som ikke vil gjøre som du sier. Når du bruker den som vanlige folk, da ender du opp med så store smerter at svetten renner og kvalmen har overtatt magen. Utslitte krykker står i kroken på rommet, og du vet at du må bruke de for å komme deg rundt, bare fordi du danset.

«Andre med samme sykdom takler å leve med det» Det er såå feil å si det til meg!! 90% av de på crps gruppa på facebook klager og syter kjempemyee. Hvertall 90% av de som får diagnosen er 40-50+. Jeg var 13, 13 ÅR. Livet mitt ble til et helvete når jeg var 13, jeg hadde ikke livserfaringen som de som er 50 har. Og jeg takler det ikke, å leve med smerter som spiser meg opp.

Alle er ikke like, ingen med sykdommen har samme grad, og de fleste har problemer med en arm. En arm de kan velge å ikke bruke om det blir for ille, det er faktisk 748291927373 ganger verre når det er foten, om noen lurte. Jeg blir så irritert når folk klager å syter over småting. Jeg vil bare legge meg ned å hulke hver eneste gang jeg tenker på fremtiden, bare på grunn av smertene.

Ikke si du forstår, for du gjør det ikke. Ingen forstår, med mindre de går igjenom det samme selv. Jeg er ikke sterk, jeg er bare kjempesvak og kjempsliten…

4 kommentarer om “Jeg er bare meg

  1. Jeg kan ikke si jeg vet hvordan du har det, men jeg vet att det er ett sant helvete og gå igjennom med fysiske smerter som spiser deg opp. Jeg har fysisk sykdom som jeg sikkert må leve med resten av livet jeg også. Maria kjære deg, om du ikke hadde vert sterk, så hadde du ikke levd, du har verdt sterk så altfor lenge! Jeg heier på deg. jeg ønsker deg virkelig alt godt. klem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..