Falling apart

Hikster meg i søvn, smertene river i kroppen og jeg vet at jeg ikke takler så mange månder til med smerter. Det er så forferdelig, så sinnsykt vondt. Det sliter meg ut, i tilegg til det andre som også sliter skikkelig i meg. Jeg føler mest for å bare slutte å kjempe, la hode synke under vann.

En kommentar om “Falling apart

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..