Ekte

Mer eller mindre fornøyd, fornøyd med å være her. Jeg liker meg godt, jeg begynner å få venner og jeg er blitt kjent med mange kjempe fine folk.

Hele fjoråret var bare en lang rekke med grusome dager. Til og med dager som burde vært fine er fullt opp med vonde minner. Juleaften får meg til å grøsse, bursdagene de siste åreene får meg til å gråte. Det er trist at det jeg husker fra ulike «spesielle» dager er hva jeg spiste og hvor fælt jeg faktisk hadde det.

Ukene på Sagavoll har snudd litt oppned på alt. Det jeg husker best fra de ulike dagene er fortsatt hva jeg spiste og alle de vanskelige tankene. Men i tilegg så har jeg fine øyeblikk. Øyeblikk der jeg smiler på ekte, helt 100% ekte! Jeg gleder meg over ting vi gjør, menneskene rundt meg og felleskapet med andre.

Jeg kan ikke si at dagene er lettere, for det er tull. Angsten er mye sterkere her, spiseforstyrrelsen fortsatt like sterk (selv om jeg prøver jobbe mot), tankesurret fortsetter, pstd symptomene har tatt seg opp og ja, dere vet… MEN dagene er likevel bedre, ikke lettere men bedre. Forvirrende men sant.

Og gleden over å ha klart snart tre uker er fin. I fjor på samme tidspunkt var jeg innlagt fordi jeg ikke taklet presset ved internatliv. Nå har jeg klart det, det har vært vanskeligere en i fjor, men jeg har klart det!!

Min slitne kropp vil desverre ikke få til en normal søvnrytme, så i dag sov jeg til halv 2 (MEGET ulikt meg og min kropp) og nå får jeg såklart ikke til å sovne.

Men godnatt uansett<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..