Du ville bare fått sjokk om du fikk vite

Det blir vanskeligere og vanskeligere å skrive noe her. Problemet er ikke at jeg har gått tom for ting å skrive om, for det stemmer IKKE. Problemet er vel heller hvordan jeg faktisk har det. Ingen vet hvordan jeg faktisk har det nå, og det er mange måneder siden sist jeg åpnet meg og sa mer en det alle vet fra før av. Og siden jeg vil skjerme alle, så blit det bare slik, jeg skriver mer overfladisk og holder alt det værste inni meg.

Bra metode? Nei. Men jeg orker ikke uroe og plage andre med ting jeg vet de ikke kan hjelpe meg med uansett.

(Dans i hele morgen, håper jeg kommer meg lengre uten krykker da,en nå i ettemiddag)

2 kommentarer om “Du ville bare fått sjokk om du fikk vite

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..