Å smile på ekte igjen

At jeg har vært her en hel uke er ganske rart å tenke på! Det følest så ekstremt mye lenger, jeg har møtt så mange nye fantatiske folk, jeg har utfordret meg selv til de grader og jeg har fått et lite frø av håp om at dette året kan bli bra!

I løpet av uka har vi hatt mye kjedelig info, vi har spist mye (UTFORDING!) vert på en campingplass for å grille og leke, sykklet LANGT, vært på friluftsgudtjeneste og så har vi vært mye ute i solen. Jeg har hatt utrolig mange oppturer, men enda flere nedturer. Men en opptur i ny og ne er bedre en slik det har vært i det siste, for det har ikke vært mange av de før jeg flyttet.

Maten er ganske fælt. Okei helt forferdelig, grusomt, ekkelt, kjipt og alle stygge ord du kan. Jeg spiser og prøver med alle krefter jeg har å ikke telle kalorier i det jeg spiser. Jeg prøver samtidig å få i meg mer en det jeg er vandt til, slik st jeg kan trene uten å gå ned i vekt. Men så vet jeg st jeg har gått opp. Alt er større, jeg eser ut. Så jeg vil ikke kjempe i mot, samtidig som det er det jeg vil mest av alt..

I morgen reiser hvertfall danseklassen på hyttetur ilag. Noe som sikker kan bli veldig koselig. Jeg ser hvertfall frem til det 🙂

En kommentar om “Å smile på ekte igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..