Ikke uproblematisk

Etter enda en lang dag har jeg gått for å legge meg. Uttmattet og sliten etter en hel skoleuke der jeg har skjøvet alle mine behov for avslapping til side. Jeg har såklart slappet av litt, men det utgjør kanskje 2% av den vanlige avslappinga mi.

Jeg føler så utrolig mye. Det er veldig mange mennesker, og til nå har jeg enda ikke møtt noen jeg misliker. Alle er åpne, koselige og imøtekommende. Problemet er bare at jeg sliter så med å tro at de faktisk vil være med meg, jeg e helt sikker på at alle egenlig sukker når jeg kommer. Det stemmer nok ikke, men jeg føler det likevel..

Det er kjempetøft, jeg må få innrømme det. Å gå rundt å være så usikker på om året blir bra eller ikke, å så skifter jeg hvordan jeg tror det blir, maange ganger til dagen i tilegg. Jeg ser utrolig frem til tirsdag for da starter vi med vanlig undervisning. Onsdag og torsdag er det hyttetur med danseklassen, og det blir nok kjekt for da er vi ikke så mange heller:)

Imorgen kommer mamma, pappa og hele flyttelasset mitt. Så blir det åpningsfest, og skoleåret starter litt mer på ekte.

Fikk foresten pakke idag. OG jeg gikk litt med kortarmet kjole sammen med hele skolen.

2 kommentarer om “Ikke uproblematisk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..