Hvor får jeg kjøpt: sove-mirakel-støv

Alle snakket om hvor trøtte de var, hvor slitne vi ble og at det skulle bli deilig å legge seg. Jeg var enig, problemet er bare at jeg ikke er spesielt trøtt, jeg er bare kjempeutmatta. Trøtt også, men pågrunn av alt som surrer i hodet har jeg ikke sjanse til å få sove. «Ikke ligg på internett» sier de. Men når det bare blir brukt som avledning til veldig vanskelige tanker, da synest jeg selv at det er bedre at jeg er på nettet en å gjøre noe dumt.

Jeg er lei, lei av å ligge våken. Døgnet mitt har maange flere timer en mange andre sitt døgn. For fra klokken 12 til 3,4,5 tiden sover de fleste. Jeg vil bare tilbake til normal søvnrytme, men nå har det vært så kaotisk i så mange år, så jeg får vel bare finne meg i det.

Uansett, de to første dagene på Sagavoll er over! Det har vært kjempe slitsomt, MEN utrolig bra. Det er litt dumt at jeg ligger på enerom fordi jeg ikke har noen å gå med til mat/aktiviteter/timer men jeg satser på det blir bedre etter hvert. Når jeg er kommet mer inn i miljøet, mer inn i rutiner og inn i en normal hverdag så kommer jeg nok til å skrive en del om Sagavoll. Nå blir det nok bare et lite drypp her og der.

God natt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..