Huskeliste

1. Spise, fordi jeg ikke kan klare danse uten mat. Jeg kjenner det i hele kroppen hvor vanskelig det er nå når jeg spiser litt mer, for kroppen har det ikke så bra etter min litt for lange, dårlige behandling av den. Nå må jeg kjempe imot, og ikke på lag med spiseforstyrrelsen. Jeg må høre på fornuften, slik at jeg holder ut et år på dans!

2. Drikke, fordi kjære teite stemme i hode, det hjelper ikke å være dehydrert. Av og til lurer jeg virkelig på hvor dum spiseforstyrrelsen er (og hvor dum jeg er, som hører og adlyder hele tiden)

3. Delta, uansett om jeg er sliten og senga frister mer en kaffi og latter. Jeg må delta for å treffe folk, for å få nye venner og for å få et felleskap. Det eneste jeg har gjort det siste året er å stenge alle ute, fordi jeg ikke har orket å se på alle som har det bra, som klarer seg så fint, som JEG også pleide å ha det fint med… Jeg savner dere

4. Danse, være glad og bare smile fordi det er fint å leve. Kanskje kommer jeg aldri dit, men det kan være et mål hvertfall

2 kommentarer om “Huskeliste

  1. Eg trur du kjem dit Maria mi ❤ Du er skapt til å vere glad og gjere andre glad med den du er Maria mi ❤
    Ta eit steg om gangen og ein dag av gangen! Dans jenta mi, dans og ver glad ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..