Jeg skal gå på folkehøgskole!!

Torsdag var en spesiell dag. Etter en dobbeltime på BUP var jeg totalt utslitt. Jeg satt lenge i bilen og bare gråt etterpå, mest av alt fordi jeg ikke har noen som helst tro på at de kan hjelpe meg. Igjen tok jeg og Mamma opp temaet skolestart. Jeg vet at et år på vanlig vidergående ikke kommer til å gå. Jeg har verken energi eller krefter til å kjempe meg igjennom et år med karakterer og stress. Jeg må jo få inn det jeg lærer også, for ellers ville det jo bli farlig når jeg kommer ut i arbeidslivet!

Vi snakket om arbeidspraksis, folkehøgskole, starte vår egen butikk (hehe) og andre urealistiske ting å gjøre på i et helt år. Vi bestemte oss i lag for å sende inn søknad til folkehøgskole, selv om det var langt etter inntakene var begynt og kort tid til skolestart. Jeg er jo også under 18, så sjansene for å få gå på folkehøgskole var jo i seg selv små.

Sjokket var stort da jeg fikk epost fra en kristen folkehøgskole i gvarv som hetter Sagavoll. Jeg hadde fått plass, og ikke bare på en tilfeldig linje, men på det jeg ville mest. Nemlig dans! Etter mye tenking, mye mental forbredning og mye «tenk om det ikke går bra tanker» betalte vi inn depositum igår kveld. Så nå er det lite som kan stoppe meg, jeg er klar, klar til et år der jeg kan fokusere på å ha det bra, fokusere på å bli friskere, en plass der jeg kan vær megselv.

Jeg gleder meg ❤

12 kommentarer om “Jeg skal gå på folkehøgskole!!

 1. Yey. Nå ble jeg glad på dine vegner. Jeg har hørt at den skolen er bra. Og du vil få et fantastisk år. Det trur jeg. Du går liksom skole. Men samtidig så slipper du karakterer prøver og alt det stresset. Det er virkelig bare chill. Og eineste kravet er at du møter opp. Jeg har gått på fhs. Og det var et fint år. Gled deg masse. Og masse lykke til ❤ ❤ ❤

  Liker

 2. Ååh, eg (som di andre oppøre) blir sjukt glad på dine vegne! Fytti så jilt 🙂 eg og vurderte folkehøgskule i desember sist år, men ombestemte meg så møje + nå går eg jo i lære 😀 Men eg blei skikkelig glad av å lesa at du glede deg og at du ska få tilbringa et heilt år på en skule uten karaktera og stress – men me en ting som du lige aller best, nemlig dans 🙂 Lykke te! ❤ håpe du oppdatere og fortsette bloggen ^^

  Liker

 3. Stolt over deg! ❤ tenkt mye på det jeg også. men jeg skal ta nettkurs over internett så håper det går min vei der.. så håper jeg du trives. lykke til ❤ tenker på deg ❤ ❤

  Liker

 4. ååå, er så utrolig glad for at noe endelig går din vei, har virkelig ikke ord! Håper alt blir så mye bedre for deg nå, at du klarer og slappe av og fokusere mer på dans – istedenfor smerter og en så alt for sliten kropp. Du må snakke med meg hvær dag om hvordan det går, hvordan det er og hva ere gjør og sånn! Promise me? Så utrolig glad i deg, vennen! ❤

  Liker

 5. Bente Katrin: åå goe bente mi<3 jaa me må snakkast masse ilag, åso må me treffast om ikkje så lenge! Veldig gla i deg og, håpe virkelig da går din vei og no når u flytte<33

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..