Rot

Jeg bryter sammen, overalt, på kjøpesenteret, sammen med andre, alene. Det er ikke alltid tårer som kommer, noen ganger er det håpløshet, skadetrang, impulser eller bare panikkangst. Kroppen min er sliten av å kjempe både på lag og i mot crpsen og alt det psykiske.

Jeg føler meg ikke bra nok noen plass. Jeg måtte reise hjem frå drillskolen, 3 dager før den var ferdig. Smertene i foten var uutholdelige, men de psykiske smertene og utslittheten var kanskje verst. Uansett er jeg hjemme, og følte virkelig at jeg mislykket der også.

Måten jeg ser meg selv på endrer seg gradvis fra dag til dag nå. Jeg føler jeg eser ut, blir større og større, tjukkere og ekklere. Jeg vet det ikke stemmer (tror jeg, okei usikker) men spiseforstyrrelsen tar enda mer plass, når jeg ikke trodde den kunne ta mer. Samtidig føler jeg meg for feit til å ha en spiseforstyrrelse, for mislykket.

Hodet mitt er bare et rot. Jeg er et rot, dette innlegget var er rot. Skulle ønske jeg kunne ordne opp i det, men jeg orker ikke, klarer ikke ta fatt på den store oppgåven. For hvorfor prøve igjen når jeg har prøvd så mange ganger før, og det har bare endt med at jeg har blitt sykere hver gang?

En kommentar om “Rot

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..