3 august

Den tredje dagen på drillskolen er snart over, eller jeg har hvertfall tatt fri, ettersom jeg sliter med å holde meg oppreist pga smertene.. Krykkene har vært flittig i bruk på slutten av hver dag, men under alle danse og drille timene gir jeg virkelig alt (som da også er grunnen til at jeg får så vondt..)

Jeg lyver skikkelig om jeg sier jeg har det fint, for jeg har det helt forferdelig. Men ja, jeg koser meg her, samtidig som alle de vanskelige tankene er her hele, hele tiden.. Jeg er kjempeusikker på alt, inkludert min egen dømmekraft, så jeg håper jeg får til å snakke litt ærlig med psykologen på torsdag, eller så er jeg stygt redd for at alt detter i sammen.

Nå skal vi snart på shopping, vi drilljentene. Det blir fint med avveklsing frå all treningen (selv om jeg såvidt klarer bevege meg pga av gangsperr, sån helt serriøst) Jeg savner det gamle livet mitt der dette bare var gøy og slitsomt. Ikke slitsomt, vondt, gøy og fælt, for det er så vanskelig..

2 kommentarer om “3 august

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..