Forklaringsproblem

Igjen og igjen, med en så ekstrem stor trang til å klare å forklare meg. Nå har det vart så lenge at jeg har et stort behov for at andra forstår. Forstår hvorfor jeg ikke klarer å se for meg en fremtid, forstå hvorfor jeg har det vanskelig, forstå hvorfor smertene har så stor innvirkning på meg.

Men jeg kan ikke forklare, og det kan ikke bli forstått. Jeg har vondt hele tiden, de sier noe, men du kan ikke forestille deg det. Smertene er kjempe intense, det er ofte så ille at jeg er på nippet til å kaste opp, slå til noen, eller bare hulke kjempehøyt. Men jeg biter tenna i sammen, for jeg kan ikke bli en sutrete person, en svak person, det takler jeg ikke.

Å se fremtiden være knust på grunn av noe så lite, som utviklet seg til noe så stort. Det er verre en noe som noen kan forstå. Å gå rundt med visshet om at flere av de flinke smertelegene har prøvd alt, og nå har gitt meg opp. I en alder av 17 er det ganske knusende, og derfor en del av grunnen til at fremtiden virker mørk og tåkete.

2 kommentarer om “Forklaringsproblem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..