Varmt

Å være i syden med hjernerystelse viste seg å være mer utfordrende for meg en hva jeg først antok. Bedringen går utrolig seint på grunn av varmen, og jeg klarer ikke mye før jeg enten er for svimmel til å stå eller for kvalm til å bevege meg. Foten min gjør også mer og mer vondt, og er hoven og flekkete. Å bevege meg noen meter er faktisk ganske utforfrende..

Mamma stakkars var bekymret fordi det går bedringen hår så utrolig seint, men hun snakket med en doktor i norge, og ble beroliget av at det er normalt ved litt kraftige hjernerystelser.

Så nå ligger jeg her, med varmen rett utenfor vinduet. Helt totalt utslitt etter et sittende måltid og *trommevirvel* et bad i bassenget! Flink som ble med, selv om det omtrent kan kallest tvang.

Nå skal vi snart ut på resturant og spise middag fordi hele familien lengter etter å komme seg ut fra huset. Jeg er meget lei av de hvitgule veggene og det evige surret frå mennesker utenfra, så det skal bli deilig å komme seg litt ut!

9 kommentarer om “Varmt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..