I veien

Det er så mange jeg vil snakke med, si fine ting til, og bare være en god venn for. Men jeg ender opp med å ikke orke, fordi kreftene ikke strekker til. Såå mange sender meg fine meldinger og fine kommentarer og alt jeg klarer å gjengjelde er et hjerte og kanskje noen ord. Jeg setter så pris på det, men jeg orker ikke.

Jeg føler egentlig bare jeg er i veien for alt og alle. At jeg er syk ødleger så mye for familien, for alle vennskapene jeg ikke orker gjøre noe med, for alle jeg er glad i. Utmattelse er en så utrolig stor del av hverdagen, jeg vil egentlig sove bort resten av livet.

Jeg er så utrolig sliten. Sliten av å være syk, av å ha vondt, og at jeg er kjempeutmattet av hjernerystelsen gjør ikke ting noe bedre…

Av og til synest jeg verden er litt uretferdig.

4 kommentarer om “I veien

  1. Søte, vakre Maria du er ikkje i veien for nåken, det var berre så forbasket at du skulle få hjernerystelse på toppen av alt det andre. Håper at du er bedre i måro og at du får nyta litt bading og sol. Det er nåke som eg virkelig unner deg, du tapre, goa jenta mi ❤ ❤ ❤
    Er utrulig glad i deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..